31.7.2010

BAER-testi 28.7.

Pakkasin pennut ja Dooriksen autoon ja ajelimme Vantaalle kuulotestiin. Aisti on toinen kahdesta klinikasta, joka näitä tekee Suomessa ja molemmat ovat Helsingin seudulla.
Pennuille tehtiin kliininen pentutarkastus samalla. Pojilta löytyi kivekset. Kaikilla siistit navat ja hyvät purennat. Kahdella pennulla on häntämutka ja ne laitoin EJ-rekisteriin.

Ruoka maistuu jo hyvin. Ulkona pennut ovat paljon. En tajua miten nuo saisivat energiaansa purettua, ellei niitä pitäis pihalla pitkiä aikoja pariin kertaan päivässä. Asiansakin hoitavat melkein ulos. Vauhti on melkoista ja leikki äänekästä :o) Suloisia ovat ihan jokainen.

23.7.2010

Pennut 5-viikkoa

Dolores


Demelza


Deandre (Tosca)
.

Diggory (Unto)


Darcey (Arvi)


22.7. pennut sirutettiin täällä kotona. Pienet vinkaisut pääsi jokaiselta, mutta heti lähdettiin iloisena leikkimään ja jokainen olisi tullut takaisin syliin vaikka heti toimenpiteen jälkeen.
Kiinteä ruoka menee pikkuisen paremmin jo pennuille. Ulkona ollaan joka päivä pitkiä aikoja.

14.7.2010

Pennut 4-viikkoa

Dooris antaa kaikkensa pennuilleen ja tahtoo aina laihtua vähän liikaa. Olenkin totutellut pentuja kolmeviikkoisista jo kiinteään ruokaan. Tällä kertaa se ei ole ihan helppoa. Maito tulee niin helposti ja maistuu paremmalta.
Kuvassa vasemmalta "Arvi", Dolores, Deandre, Demelza ja "Unto". Tytöillä ei vielä ole kutsumanimiä. ©Kari Westerholm


Dolores

Demelza

Deandre

"Unto" (Diggory)

"Arvi" (Darcey)

8.7.2010

Pennut 3 viikkoa

Kuvat ©Jouni Heikkinen

Jack's Hood Dolores


Jack's Hood Demelza


Jack's Hood Deandre


Jack's Hood Diggory "Unto"

Jack's Hoor Darcey "Arvi"
Jauhelihaa maistettiin tänään ja maistuihan se. Huomenna saavat matolääkkeen suuhunsa, se ei varmasti maistu niin hyvältä. Jalat kantaa jo melko hyvin. Keskenään jutustelua murisemalla ja haukkumalla testaillaan myös.
Pennut ovat hyvin saman kokoisia, suurimman ja pienimmän välillä on vajaa 100g.