24.9.2010

Pentue helmikuussa

Minni on tiine ja pentuja odotan syntyväksi 10.-13.2.2011

Jack's Hood Duke of Durham -
Quai's Could Be Mine

©Marjut Veranen


©Taina Westerholm

Minni on ruotsin tuonti Quai's Kennelistä ja Duke on oma kasvattini. Molemmista löytyy tietoa kotisivuilta Kennel Jack's Hood. *SUKUTAULU*

Minni on kookas tyttö ja sillä on mukavan sosiaalinen luonne. Dukesta löytyy enemmän tempperamenttia ja se on n.27cm korkea. Uskon näiden kompensoivan toisiaan hyvin.

Kaikki pennut tulevat olemaan tricolour värisiä ja karvanlaadut sileästä puolikarkeaan.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun jos kiinnostuit yhdistelmästä. Odotan yhdistelmästä linjakkaita koiria, joilla myös suuri potentiaali harrastuskoiriksi agilityyn, tokoon, jälkeen, tai mihin itse vaan haluat panostaa.
Duke on toisessa polvessa oma kasvattini, sen isoäiti on Dooris. Sinulla on mahdollisuus nähdä Duken emä Merle ja isä Tuxedo. Dooris on minulla kotona, joten sen saat myös tavata.

4.8.2010

Pennut melkein 7 viikkoa

Kaikilla D/W pennuilla on kodit.
Yllättävän helposti sujui pentujen seisominen pöydällä. Kiitos Stinalle avusta :o)

Jack's Hood Dolores "Hertta"


Jack's Hood Demelza "Helmi"



Jack's Hood Deandre "Tosca"



Jack's Hood Diggory "Unto"



Jack's Hood Darcey "Arvi"



31.7.2010

BAER-testi 28.7.

Pakkasin pennut ja Dooriksen autoon ja ajelimme Vantaalle kuulotestiin. Aisti on toinen kahdesta klinikasta, joka näitä tekee Suomessa ja molemmat ovat Helsingin seudulla.
Pennuille tehtiin kliininen pentutarkastus samalla. Pojilta löytyi kivekset. Kaikilla siistit navat ja hyvät purennat. Kahdella pennulla on häntämutka ja ne laitoin EJ-rekisteriin.

Ruoka maistuu jo hyvin. Ulkona pennut ovat paljon. En tajua miten nuo saisivat energiaansa purettua, ellei niitä pitäis pihalla pitkiä aikoja pariin kertaan päivässä. Asiansakin hoitavat melkein ulos. Vauhti on melkoista ja leikki äänekästä :o) Suloisia ovat ihan jokainen.

23.7.2010

Pennut 5-viikkoa

Dolores


Demelza


Deandre (Tosca)
.

Diggory (Unto)


Darcey (Arvi)


22.7. pennut sirutettiin täällä kotona. Pienet vinkaisut pääsi jokaiselta, mutta heti lähdettiin iloisena leikkimään ja jokainen olisi tullut takaisin syliin vaikka heti toimenpiteen jälkeen.
Kiinteä ruoka menee pikkuisen paremmin jo pennuille. Ulkona ollaan joka päivä pitkiä aikoja.

14.7.2010

Pennut 4-viikkoa

Dooris antaa kaikkensa pennuilleen ja tahtoo aina laihtua vähän liikaa. Olenkin totutellut pentuja kolmeviikkoisista jo kiinteään ruokaan. Tällä kertaa se ei ole ihan helppoa. Maito tulee niin helposti ja maistuu paremmalta.
Kuvassa vasemmalta "Arvi", Dolores, Deandre, Demelza ja "Unto". Tytöillä ei vielä ole kutsumanimiä. ©Kari Westerholm


Dolores

Demelza

Deandre

"Unto" (Diggory)

"Arvi" (Darcey)

8.7.2010

Pennut 3 viikkoa

Kuvat ©Jouni Heikkinen

Jack's Hood Dolores


Jack's Hood Demelza


Jack's Hood Deandre


Jack's Hood Diggory "Unto"

Jack's Hoor Darcey "Arvi"
Jauhelihaa maistettiin tänään ja maistuihan se. Huomenna saavat matolääkkeen suuhunsa, se ei varmasti maistu niin hyvältä. Jalat kantaa jo melko hyvin. Keskenään jutustelua murisemalla ja haukkumalla testaillaan myös.
Pennut ovat hyvin saman kokoisia, suurimman ja pienimmän välillä on vajaa 100g.

17.6.2010

Nyt ne ovat täällä ♥

Tiistaina 15.6. klo 03.00 alkoi Dooriksen avautuminen. Homma eteni ihan normaalista, mutta illalla oli mielestäni kulunut liikaa aikaa (18h) ja soitin päivystykseen. Lähdettiin hakemaan kalkkia, jospa se laittais supistukset alkuun. Näin ei kuitenkaan käynyt. Dooris läähätti ja tärisi aivan normaalin avautumisen malliin. Oltiin sovittu, että soitan uudelleen kahteen mennessä, ellei supistele. 03.00 (16.6.) tehtiin päätös leikata.
Kuikuilin leikkurin ovella odottamassa kuivattavia pentusia ja ell kaivaessa ensimmäistä kohdunsarvesta, oli se kuulemma tiukasti poikittain, eikä näin ollen päässyt valumaan lantioon. Lantiossa pentu vasta stimuloi supistukset alkuun. Leikkaus eteni hyvin ja pennut olivat eläväisiä heti. Dooriskin heräili jo ennen, kuin lähdimme kotiin koko konkkaronkka.
Kotona pökkyräinen Dooris halusi kiireesti pentulaatikkoon ja heittäytyi välittömästi kyljelleen vetäen pennut nisiensä lähelle. Voi rakkauden määrää ♥

Tässä he ovat :o) 2 urosta ja 3 narttua syntymäpainoineen.

Jack's Hood Diggory (uros) 225g
(vasemmalla Demelza)


Jack's Hood Deandre (narttu) 176g



Jack's Hood Demelza (narttu) 223g



Jack's Hood Dolores (narttu) 208g



Jack's Hood Darcey (uros) 205g
.

10.6.2010

Tiineysröntgen

Kuva otettu perjantaina. Vuorokausia ensimmäisestä astutuksesta 60.

Tänään oltiin eläinlääkärissä ja kuvattiin Dooriksen masu. Ensin katsottiin, että siellä olis 4 pentua. Tarkemmin tiirailemalla löytyikin viides. Dooris pitää kiinni perinteistä. Kahdessa aiemmassakin pentueessa oli 5. Tänään vuorokausia ekasta astutuksesta 59. Synnytystä odotellessa ♥

24.5.2010

Dooris pyöristyy

Kuva pitäisi ottaa vähän etuviistosta, niin näkyisi paremmin kupeiden pyöreys.

Dooriksella tiineyspäiviä nyt 44 ja masu pyöristyy kovaa vauhtia. Ympärysmitta on sama, kuin aiemmassa pentueessa oli. Silloin pentuja tuli 5. Juokseminen sujuu hyvin, mutta hyppääminen aiheuttaa jo pienen ähkäisyn. Reilu 2 viikkoa laskettuun aikaan. :o)

12.4.2010

Dooris on astutettu Wimpalla 12.4. ja 14.4.2010

Ensimmäinen ultraus olikin liian varhain ja Dooriksen hedelmöitys tapahtui (ilmeisesti) toisesta astutuksesta. Uusinta ultrauksessa näkyi paljon pentuja. Pentujen arvioitu syntymäaika on kesäkuun 13 päivän aikoihin.
Wimppa talvella 2010 ©Jouni Heikkinen

3.4.2010

Dooriksen juoksu alkanut 2.4.

Juoksu alkoi viimein ja Wimppaa mennään katsomaan todennäköisesti 12.4. , jolloin päiviä olisi 11. Mutta silloin sen vasta tietää.
Jos kaikki menee hyvin, syntyy pennut kesäkuun puolessa välissä ja luovutetaan elokuun ensimmäisen viikon jälkeen.

Jos olet kiinnostunut Jack's Hood pennusta, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

16.1.2010

PENTUEET KESÄLLÄ 2010- COMING LITTERS



FIN & EST MVA Boldandbrainy Dalton's Jack PLL clear
FIN MVA Dirtdigger's Doris De Vil PLL clear

Wimppa on 29cm korkea, valko-ruskea ja karkeakarvainen. Silmät ja polvet terveiksi tarkastettu 1.2.2010. PLL-geenitesti puhdas. Kennel Boldandbrainy Wimppa on erittäin hyväluonteinen uros, sillä on rajattu määrä jälkeläisiä. Wimppa ehtii todennäköisesti täyttää 7-vuotta ennen astutuksia, terve uros, jonka tähän mennessä tutkitut jälkeläiset ovat kaikki terveitä.

Dooris on 29cm korkea, valko-ruskea ja sileäkarvainen. Silmät ja polvet terveiksi tarkastettu 18.1.2010. Dooriksen emä Dazzling Diva of Jack's Paradise PLL geenitesti CLEAR ja isä Mywin Little Huck PLL geenitesti CLEAR.
Dooris on energinen ja tarmokas narttu, joka ei ole sairastanut päivääkään elämänsä aikana. Ikää Dooriksella on 5,5-vuotta. Sileys on periytynyt vahvasti Dooriksen useimpiin jälkeläisiin.
Dooriksen kanssa harrastan agilityä ja se kilpailee kakkosluokassa.
Dooriksella on kaksi pentuetta aiemmin ja niistä löytyy tietoja kotisivuiltani Kennel Jack's Hood

Mikäli olet kiinnostunut Jack's Hood pennusta, voit ottaa minuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.
taina.westerholm@pp1.inet.fi
puh: 050- 466 3325
Taina Westerholm